skip to Main Content

Frank van den Oetelaar directeur basisschool Hubertus

Frank van den Oetelaar is op 19 augustus 2019 gestart als directeur van basisschool Hubertus. Uit hoofde van zijn eigen bedrijf ‘Leren in de 21e eeuw en 21st century skills’ begeleidde hij scholen en onderwijsorganisaties in de zoektocht naar toekomstbestendig en betekenisvol onderwijs. Zo ook Xpect Primair.

Frank van den Oetelaar startte zijn loopbaan in 1984 bij OBS De Kajuit in Oisterwijk waar hij in diverse groepen werkzaam was. Waar veel ruimte was om onderwijsinnovaties te bedenken en uit te voeren en een tijdperk waarin het internet zijn intrede deed in de scholen.

Reden voor Frank om in 1998 volledig over te stappen naar zijn eigen bedrijf ‘Oetelaar Consultancy’ omdat hij ervan overtuigd was dat met de juiste inzet van ICT voor toekomstig leren van kinderen veel meer te bereiken was. Omdat een echte innovatie van onderwijs uitbleef, heeft Frank zich vanaf 2011 verder gespecialiseerd op het gebied van ‘Leren in de 21e eeuw en 21st century skills’ waarin de leerling centraal stond en ruimte kreeg om te werken aan kennis, vaardigheden en talenten. Ook schreef Frank in samenwerking met co-auteurs het boek ‘Leren in de 21e eeuw en 21ste century skills’, een inspiratieboek met informatie en beelden voor betrokkenen en geïnteresseerden in en rond het basis- en voortgezet onderwijs. Frank studeerde aan de Pedagogische Academie Oude Dijk, is getrouwd, in zijn vrije tijd graag aan de slag in de tuin, aan de wandel met zijn hond, rijdt motor en kijkt graag naar een goede film en de Formule 1.

 

Back To Top