Jos Montulet nieuwe directeur van basisschool De Sporckt

augustus 14, 2018

Basisschool de Sporckt start het nieuwe schooljaar met een nieuwe directeur. Jos Montulet is per 1 augustus benoemd als directeur van de school aan de Meerssenstraat in Tilburg. Montulet (30) is de jongste schooldirecteur van de stichting Xpect Primair. Hij neemt het stokje over van Huub van der Mijl.

Jos Montulet is geen onbekende voor De Sporckt. Hij is al twee jaar werkzaam als onderwijskundig teamleider op de school. Daarvoor is hij bijna 8 jaar werkzaam geweest als leerkracht bij basisschool Klinkers. Naast zijn baan als leerkracht deed hij een universitaire studie Onderwijskunde in Utrecht en volgde hij het potentialtraject van de Stichting Xpect Primair.

Tot 1 augustus combineerde hij zijn taak als onderwijskundig teamleider bij de Sporckt met zijn functie als beleidsadviseur onderwijs op het bestuursbureau van de stichting. De afgelopen maanden heeft een zorgvuldige overdracht van werkzaamheden plaatsgevonden. Jos Montulet is enthousiast over zijn nieuwe functie: “een fantastische en dynamische baan waar ik enorm veel zin in heb”.

Bestuurder Carin Zandbergen heeft er alle vertrouwen in dat de benoeming een positieve bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van basisschool De Sporckt.

Oud-directeur Van der Mijl vertrekt niet helemaal bij Xpect Primair. Hij is met ingang van augustus met deeltijdpensioen gegaan en blijft voorlopig nog twee dagen per week als bovenschools adviseur werkzaam voor de stichting.

Comments are closed.