skip to Main Content

Xpect Kinderopvang

Over Xpect Kinderopvang

Xpect Kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in Tilburg met bijna 40 verschillende kinderopvanglocaties. Je vindt onze locaties bij Sterre Kinderopvang, Kinderstad Tilburg en Kindercrèche. We bieden ook gastouderopvang aan via ons gastouderbureau Kinderopvang Thuis.

Onze kinderopvangorganisatie is ontstaan vanuit een fusie tussen de Kinderopvanggroep en vier onderwijsbesturen, waaronder Xpect Primair. Xpect Kinderopvang en Xpect Primair vormen vanaf 1 januari 2023 samen één organisatie voor kindontwikkeling. Door onze krachten te bundelen kunnen we in de toekomst vanuit één gezamenlijke visie werken aan doorgaande leer- en ontwikkellijnen voor kinderen van 0-13 jaar. Hiermee sluiten we ook aan op de ambities van het kabinet om elk kind een kansrijke start te bieden.

Onze kinderopvanglocaties

Met bijna 40 locaties in Tilburg hebben we een groot aanbod aan kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Wij bieden opvang aan alle kinderen van alle ouders (werkend of niet-werkend). Door onze samenwerking met verschillende merken – ieder met hun eigen visie – bieden we je als ouder veel keuze. Er is altijd een plekje waar je kind zich thuis voelt. Kies je voor een kleinschalig groen kinderdagverblijf of heb je de voorkeur voor een peuteropvanglocatie in hetzelfde gebouw als de toekomstige basisschool? Wordt je kind na school opgehaald om naar een sport-bso of cultuur-bso te gaan of blijft je kind liever op de bso bij school? Met zoveel verschillende locaties is er van alles mogelijk. Je hebt als ouder volledige keuzevrijheid. Ook als je kind op een andere basisschool zit dan van Xpect Primair, is je kind van harte welkom bij Xpect Kinderopvang. We vinden het belangrijk dat er voor elk kind een plek is waar hij/zij zich thuis voelt.

Gastouderbureau Kinderopvang Thuis

Naast een groot aanbod aan kinderopvanglocaties in Tilburg, kun je bij ons ook terecht voor gastouderopvang. Kinderopvang Thuis is een kleinschalig gastouderbureau waar persoonlijk contact, professionaliteit en het thuisgevoel centraal staan. We werken samen met gastouders in de regio Tilburg. Je vindt onze gastouders dus niet alleen in de stad, maar bijvoorbeeld ook in Goirle en Baarle-Nassau. Ga naar de website van Kinderopvang Thuis voor meer informatie!

Werken bij Xpect Kinderopvang

Een baan in de kinderopvang is de mooiste baan die er is! Met zoveel locaties is er bij Xpect Kinderopvang altijd een plek die bij je past. Bekijk onze vacatures op de website Hart voor Kinderopvang.

Voor kinderen én ouders

We zien het als onze taak om niet alleen kwalitatief goede kinderopvang te bieden, maar ook om van meerwaarde te zijn voor kinderen en hun ouders. We willen een fundamentele bijdrage leveren aan de ontwikkeling van alle kinderen in onze regio. Hiervoor hebben we o.a. BOOST opgericht, waar we bijzondere en uitdagende activiteiten aanbieden aan álle kinderen op de buitenschoolse opvang, zonder extra kosten. Door ouders te ontzorgen en een netwerk aan te bieden rondom het kind, zijn zorg, werk en vrije tijd op een fijne manier te combineren.

Algemene voorwaarden kinderopvang

Lees de Algemene voorwaarden kinderopvang voor kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Please read the General Terms and Conditions for Childcare.

 

Back To Top