skip to Main Content

Werken bij BOOST is vrijheid, plezier en kinderen laten stralen

Met kinderen werken, daar krijg jij een lach van op je gezicht. Het gevoel dat je krijgt van een kind dat trots is, eigenwijze antwoorden, springend enthousiasme, de knuffel of een boks die je krijgt op het einde van de dag. Jij wilt echt contact met de kinderen en jij begeleidt en speelt met hen op een enthousiaste, avontuurlijke manier. Daarnaast ben je een specialist in een bepaald vak of onderwerp. Jij kunt kinderen prikkelen en warm maken voor jouw vak, zodat ze vanuit plezier en nieuwsgierigheid meer willen weten. Hoe zou het zijn als je zelf mag bepalen welke activiteit je inzet op jouw specialisme? Geen kaders of vast programma, maar in vrijheid werken en tegelijk doen wat nodig is voor de kinderen.

Een vakspecialist met hart voor kinderen

Bij BOOST zoeken we didactisch pedagogisch (vak)specialisten, hbo-geschoold. Pioniers, want deze functie is nieuw bij de bso. Dat betekent dat jij mag uitvinden hoe je kinderen het beste meeneemt in jouw vakgebied of specialisme, wat spreekt aan en wat niet. Sparren hierover kan met de andere didactisch pedagogisch specialisten of met de directeur BOOST, Monique Bolder, die vooral een coachende rol aanneemt. Jij bent immers de specialist en de professional.

Als pedagogisch didactisch specialist organiseer je activiteiten of workshops voor de kinderen vanuit jouw specialisme. Heb jij een onderwijsbevoegdheid in:

 • Frans
 • Duits
 • Engels
 • Natuurkunde
 • Biologie
 • Aardrijkskunde
 • Techniek
 • Wiskunde

En heb je daarnaast een groot hart voor kinderen? Dan maken we graag kennis en horen we hoe jij de kinderen op een creatieve manier meeneemt in jouw vakgebied. Buiten de lijntjes en onderzoekend, want stilzitten daar houden de kinderen niet van.

Ben jij een andere specialist?
Bijvoorbeeld een:

 • Beweegspecialist
 • Specialist digitale vaardigheden
 • Hoogbegaafdheidspecialist
 • Leervaardigheden specialist
 • HSP-specialist (HSP=hoogsensitief persoon)
 • Taalspecialist
 • Specialist sociaal emotionele ontwikkeling

Wij zetten jou graag in op verschillende locaties om kinderen te helpen groeien in hun ontwikkeling. Jouw specialisme helpt hen verder.

 

“Als je 3 maanden op een locatie komt en de dag van afscheid is aangebroken, is het goed om te merken dat kinderen dat jammer vinden. Die extra dikke knuffel bij het afscheid van de kinderen, dat raakt me.”
Ingrid, pedagogisch didactisch specialist

Pedagogisch én didactisch

Specialisten die een didactische achtergrond hebben én een bevoegdheid om op een bso te werken, die zoeken wij voor deze functie. Wil je weten of je met jouw diploma op een bso mag werken? Doe de diplomacheck op de site van Kinderopvang werkt! Er zijn veel mogelijkheden bij ons.

Voor deze organisatie kies jij

Werken bij Xpect Kinderopvang is een hele goede keuze, al zeggen we het zelf. Wij zijn een menselijke organisatie die het welzijn van hun medewerkers en de kinderen altijd voorop stelt. Er heerst een open cultuur, bij ons is alles bespreekbaar. Daarnaast werk je bij BOOST in vrijheid vanuit je eigen verantwoordelijkheid. We werken vanuit vertrouwen samen, zodat we iedere dag het beste uit ons zelf halen voor de kinderen.

We ontmoeten je graag!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures. Twijfel je nog? Kom langs! Bel of mail voor een afspraak, Monique (Directeur BOOST) vertelt je met plezier alles over BOOST. Ook ontmoet zij graag twijfelaars. Wil je een keertje kijken op locatie om te voelen of BOOST iets voor jou is? Ben je pedagogisch medewerker, hbo-geschoold maar heb je nog geen didactische aantekening? Of misschien ben je een hbo-vakspecialist en heb je geen pedagogische achtergrond? Wij zijn vindingrijk, jij toch ook? Samen vinden we een oplossing.

Bekijk onze vacatures

Neem contact op met BOOST

Ontdek je talent en groei bij een bso met BOOST!

Een professor in de dop, een kind dat graag beweegt of juist gevoel heeft voor taal. Hoe fijn is het als kinderen na school kunnen doen wat zij leuk...

Werken bij BOOST is vrijheid, plezier en kinderen laten stralen

Met kinderen werken, daar krijg jij een lach van op je gezicht. Het gevoel dat je krijgt van een kind dat trots is, eigenwijze antwoorden, springend...

Een dag bij BOOST? Een dag op de bso met extra’s

Triiiiiiiiiing de schoolbel gaat. “Nee, ik kan niet afspreken, ik ga naar de bso!” Het ene kind rent door de schoolgangen naar de opvang, de ander...

Proef, voel en ontdek met de leukste activiteiten bij een bso met BOOST

Op een bso met BOOST zijn er bijzondere en leuke activiteiten. Kinderen mogen proeven, voelen en ervaren tijdens Frans, Duits, Engels, scheikunde...

Waarom kiezen voor een bso met BOOST?

Wil je dat jouw kind echt gezien wordt? Mag hij of zij lekker zichzelf zijn, groeien in zijn of haar ontwikkeling, talenten of nieuwe talenten...

Contact opnemen met BOOST?

Wil je meer weten over BOOST? Dan mag je altijd contact opnemen. Bekijk hier de contactgegevens van Monique (Directeur BOOST), ze geeft graag antwoord op je vragen!

Back To Top