Xpect Primair is een stichting voor katholiek basisonderwijs waar 500 leerkrachten de zorg hebben voor 6400 leerlingen.

Xpect Primair scholen vindt u in een groot gedeelte van Tilburg. Wij staan voor vertrouwd onderwijs, degelijke scholen met een goede reputatie. Hoewel we onze tradities koesteren, kijken we wel degelijk vooruit. Hoewel we ontzettend veel waarde hechten aan een goede sfeer en onderlinge saamhorigheid staan we ook open voor nieuwe impulsen, slaan we bruggen naar buiten. De balans bewaken in alles wat we doen, is typerend voor onze organisatie.

Xpect Primair vertegenwoordigt 20 basisscholen en is actief en zichtbaar in de omgeving. Met een grote verscheidenheid aan onderwijsconcepten creƫren wij gelijke kansen in ongelijke situaties. Ons streven is dat leerlingen en leerkrachten elke dag met plezier naar school gaan en na afloop met hetzelfde gevoel weer naar huis gaan. Wij maken ons er sterk voor dat leerlingen en leerkrachten op de juiste plaats terecht komen, passend bij hun wensen en kwaliteiten.

Xpect Primair richt zich op de toekomst. De jongeren van nu zijn immers de ouders van morgen. Zij bepalen of zij hun vertrouwen schenken aan een van onze scholen en of zij hun kinderen daar aanmelden. Wij hebben positieve verwachtingen van de toekomst en we verwachten het beste van elkaar.

Comments are closed.