skip to Main Content

Missie

Ieder kind moet veilig, gezond, gelukkig en kansrijk op kunnen groeien. Onze scholen spelen daarin een essentiële rol.
Wij bieden een prettige, veilige en duurzame leeromgeving waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Visie

Wij geloven dat kinderen zich optimaal ontwikkelen in een prettige, veilige en duurzame leeromgeving. De leerkracht speelt daarin een centrale rol. De leerkracht maakt elke dag het verschil door te enthousiasmeren, te inspireren en met collega’s voor kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht onderwijs te zorgen.
De rol van het onderwijs beperkt zich niet tot het klaslokaal of de schoolpoort. Optimale ontwikkeling van het kind vraagt om samenwerking tussen school, ouders en andere partijen. Als nauw samenwerkend collectief van zesentwintig authentieke, autonome, sociaal-katholieke scholen voor primair onderwijs willen wij daarom midden in de Tilburgse samenleving staan.

‘De kracht van verbinding’

is daarbij ons leidende principe.

Koersplan

Tijdens ons lentefeest op 21 maart 2019 is ons koersplan voor 2019-2023 gelanceerd. Het koersplan is het kader waarbinnen onze scholen ieder een eigen concrete vertaling maken. Een vertaling in het schoolplan dat passend is bij de school, haar leerlingen en haar omgeving.

Het koersplan is tot stand gekomen in dialoog met onze stakeholders en met diverse medewerkers uit onze organisatie. Er zijn vervolgens de nieuwe kernwaarden en beleidsdomeinen ingevuld. Wij zijn dan ook trots op ons koersplan en kijken uit naar de realisatie hiervan.

Back To Top