skip to Main Content

Reken-huis wordt expertisecentrum Rekenhuis Primair

Ieder kind in Tilburg goed onderwijs. Dat is waar wij ons hard voor maken, door het best mogelijke onderwijs aan te bieden op onze scholen. Door leerkrachten die het verschil kunnen maken. Ook op het gebied van rekenen.

Tot nu toe konden leerkrachten bij de ontwikkeling van hun rekenonderwijs een beroep doen op de bewezen expertise van Reken-huis. Om persoonlijke reden hebben Frans en Lucy Moerlands echter moeten besluiten met Reken-huis te stoppen. Om deze opgebouwde kennis en ervaring niet verloren te laten gaan, gaat Reken-huis over in het expertisecentrum Rekenhuis Primair.

Doel van het expertisecentrum Rekenhuis Primair is om een constructieve en duurzame bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het rekenonderwijs binnen Xpect Primair. Waar mogelijk met uitbreiding naar T-PrimaiR en direct omliggende regio’s.

Onder begeleiding van Frans Moerlands gaan eigen gespecialiseerde en hiervoor opgeleide medewerkers de scholing (modules en workshops) van Reken-huis overnemen. Ook kunnen scholen met vragen en behoeften op het gebied van reken- en wiskundeonderwijs bij Rekenhuis Primair terecht. Rekenhuis Primair blijft gevestigd op de bekende plek; de bovenverdieping van basisschool De Petteflet.

 

Back To Top