Vacatures

Vacature leerkracht Xpect Primair-schil

Vacature Xpect Primair meerschoolse ICT-er, voor meer informatie download u dit bestand

Vacature Basisschool de Zuidwester directeur

Vacature Basisschool de Stappen intern begeleider/ orthopedagoog

Vacature Jenaplanbasisschool Jeanne d’Arc Stamgroepleider/ Leerkracht groep 5-6

Vacature Medewerker Personeels- & Salarisadministratie

Vervangingsdienst

Sinds 1 juli 2016 geeft Driessen HRM invulling aan de centrale vervangingsdienst voor de onderwijsbesturen die samenwerken binnen het regionaal transfercentrum Midden-Brabant, onder de naam Flexcenter Midden-Brabant.

Flexcenter Midden-Brabant draagt als centrale vervangingsdienst voor de scholen in de regio Midden-Brabant  bij aan de continu├»teit en de kwaliteit van het onderwijs. Bij behoefte aan een vervangende leerkracht of onderwijsassistent, bijvoorbeeld bij plotselinge ziekte van een medewerker of zwangerschapsverlof, draagt Flexcenter Midden-Brabant zorg voor de bemiddeling van een geschikte vervanger. Naast de planning en matching van vervangers op vervangingsaanvragen vanuit de scholen, zorgt het Flexcenter ook voor de werving en selectie van nieuwe vervangers.

Ben je leerkracht en wil je je inschrijven om als vervanger door het Flexcenter Midden-Brabant bemiddeld te worden naar verschillende scholen in de regio Tilburg en omstreken? Stuur je motivatie en CV naar flexcenter-middenbrabant@driessen.nl. Als ze voldoende aansluiting zien in jouw profiel dan nodigen zij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Stage

De afgelopen jaren heeft de stichting Xpect primair met diverse partners uit het onderwijsveld een langdurige en intensieve relatie opgebouwd met betrekking tot Opleiden in de School. We verzorgen in gezamenlijkheid de begeleiding van studenten van de Fontys Hogeschool kind en Educatie, Academie voor Beeldende Vorming, dansacademie, Conservatorium, Roc onderwijsassistenten, Sporthogeschool en de opleiding Pedagogiek. Vanuit de diverse opleidingen worden nieuwe beelden en inzichten binnen onze scholen aangedragen. Op al onze scholen krijgen de studenten de begeleiding van ervaren basisschoolcoaches en mentoren.

Comments are closed.